MONTSE TRIGUEROS ALARCÓN

Soc una dona de 54 anys, emprenedora, tota la vida he treballat a multinacionals, i ara per fi me he decidit a fer realitat el meu somni, que es treballar per mi, que el meu esforç diari repercuteixi en mi, i a mes a mes ajudar a les persones. M’agrada pintar amb pintura acrílica, llegir, i sortir a caminar amb els meus gossos. Ara per fi soc jo mateixa i estic molt contenta, m’ha costat però he arribat.

 

 

LORTU Desarrollo Empresarial, Catalunya

 

A LORTU Desarrollo Empresarial, tinc la franquícia a Cataluña, ens dediquem a acompanyar a les empreses en el seu creixement i desenvolupant. Faig coaching empresarial, acompanyat als empresaris a millorar el seus resultats, revisant el compte de resultats, les vendes, reducció de costos, analitzant noves estratègies, revisant els organigrames de les empreses, etc. Faig coaching executiu, ajudant als equips a tenir líders compromesos, capaços d’afrontar reptes, i estar alineats amb l’estratègia de la empresa. Faig coaching personal, ajudant a les persones a créixer, a superar situacions de la seva vida complicades, que no els permet desenvolupar-se com a professionals, ni a la seva vida personal.

OFERTA PER A SÒCIES

Fem juntes una sessió de coaching personal, aprèn a valorar-te i créixer.

Revisar tots els 8 punts detallats, veure com podem millorar com a persones, com poder assolir tots els reptes, que no som culpables de les males situacions que ens toca viure, i saber aprendre de cada moment de la vida. Creixement personal.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2023 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting