Montserrat Lolo García

Em considero una persona flexible, que persevera, curiosa, empàtica i dinàmica, punts que han esdevingut el motor per a emprendre. A Suècia em vaig especialitzar en Igualtat de Gènere i Diversitat, país on vaig viure 13 anys, desenvolupant un gran part de la meva trajectòria professional i personal.

M´agrada poder acompanyar a empreses, institucions i organitzacions a trobar solucions als reptes legals en matèria d’igualtat i a les demandes socials que exigeixen entorns laborals més oberts i diversos, mitjançant la incorporació de la igualtat de gènere i la diversitat a les seves organitzacions, fent d´aquestes llocs de treball més inclusius, respectuosos i atractius per al talent.

 

Logom Equality

Logom Equality és un consultora especialitzada en igualtat de gènere i diversitat amb perfil internacional. Dona serveis de consultoria, assessoria i formació, en matèria d’igualtat de gènere i diversitat, tant a empresa privada, pública i organitzacions del tercer sector, des d’una perspectiva interseccional, tenint en compte diferent variables, a part del gènere, en la diagnosi de necessitats de cada organització.

OFERTA PER A SÒCIES

Comunicació inclusiva, verbal i visual. Una manera transformadora de comunicar-te amb la teva clientela.

Assessorar de com comunicar-se inclusivament de manera òptima i de fàcil lectura, integrant-lo en el dia a dia de la nostra organització. Aprendre a pensar d’una manera més inclusiva ajuda a connectar amb més organitzacions, empreses i persones que apreciaran en nosaltres una altra mirada i visió.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting