Montserrat Ramos Medina

Després de molts anys organitzant actes i esdeveniments per multinacionals de diversos sectors arreu del mon, tenir llibertat completa per gestionar la meva pròpia feina i crèixer personalment és el que em va impulsar fa uns anys a ser empresària.

La professió em va permetre enriquir-me inmaterialment de les persones, de la seva cultura, de diferents perpectives i punts de vista…però encara em faltava alguna cosa…

Durant la búsqueda, el camí no va ser mai fàcil ni amable; malgrat tot, ara em sento privilegiada per haver trobat el propòsit, aprendre, desaprendre amb el procès i haver desenvolupat el que ara és aquest meu últim gran projecte polivalent: The CoMAKING Space, on, entre d´altres coses, dedico cos i ànima al que més m´agrada: generar impacte amb els esdeveniments que organitzem amb sostenibilitat i consciència, sense deixar indiferent a les persones que hi participen.

A títol personal he de dir que em defineixen petits detalls, la responsabilitat, el perfeccionisme, la solidesa, la confiança i la discreció. This is me!

The CoMAKING Space

The CoMAKING Space és un TALLER COWORKING polivalent equipat amb maquinària professional d´ús compartit. Un VIVER D’EMPRESES on materialitzar els projectes sense barreres d’entrada i amb costos 100% variables i escalables. També és un VENUE INDUSTRIAL on fer cursos de capacitació, workshops d’artesania o llogar l’espai per a formacions i esdeveniments corporatius.

montse@comaking.es

678 812 996

Sant Cugat 

OFERTA PER A SÒCIES

10% DE DESCOMPTE EN LLOGUER D´ESPAIS PER ESDEVENIMENTS PER SÒCIES

Oferim un 10% de descompte en lloguer d´espais per la celebració d’esdeveniments, formacions, etc i condicions especials per sòcies. Consultan’s!

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting