MONTSERRAT SANCHEZ IBAÑEZ

Acabo de descobrir que soc del segle passat…per tant ja puc dir que soc una dona vintage.
Però oberta de ment, il·lusionada amb els reptes i capaç de contribuir a la societat amb experiència , il·lusió i compromís.
Feminista convençuda i socialment compromesa. He col·laborat amb aules d’estudi per a infants , associacions de veïns i veïnes, clubs esportius…i actualment el meu compromís social ha derivat en compromís en la política.
He estat regidora en la oposició al meu municipi, Montcada i Reixac i actualment col·laboro activament en la estructura comarcal del meu partit.
El món de la Rehabilitació d’edificis m’ha permès desenvolupar-me professionalment i contribuir a fer créixer un projecte, que pretén millorar la vida de les persones allà on es desenvolupa mes íntimament.
He treballat i trepitjat fort , amb veu de dona , en un mon de homes.
I tot i la feina que això comporta he tingut temps de ser mare, parella, amiga… i gaudir de la lectura, els viatges, el bon menjar i beure i de la meva passió, el cava. 😉

 

 

MON VERTICAL SLU

Empresa dedicada a la rehabilitació d’edificis des de fa 26 anys, en els que hem aconseguit ser una de les referents en el mercat de Barcelona i província.
L’esforç constant en millorar la nostra plantilla de personal propi, els sistemes i materials de rehabilitació d’edificis , així com la prevenció de riscos i la seguretat en obra, ens han donat un ampli coneixement del mercat i una alta professionalització .
Hem procurat ser referent de proximitat, a traves de la continua col·laboració amb els administradors de finques i guanyar-nos la confiança del client final, els veïns i veïnes dels edificis, amb la nostra garantia de qualitat.

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting