NOELIA BOCANEGRA LOPEZ

Directora d’art i dissenyadora gràfica sènior, especialitzada en la creació i gestió de marques, tant en entorns físics com digitals, té una àmplia experiència treballant per a pimes, grans empreses, associacions i administració pública.

El seu compromís amb l’excel·lència i la seva visió empresarial es van manifestar en 2015, quan va començar a involucrar-se en projectes d’emprenedoria social i cooperativa, assessorant empreses en les seves fases inicials.

Amb la finalitat de complementar la seva visió creativa amb habilitats empresarials sòlides, va decidir estudiar un EMBA.

El seu enfocament de treball es caracteritza per una visió integral, on l’atenció al client, la col·laboració i la cerca constant de l’excel·lència són els seus principals pilars. Gràcies a la seva capacitat per a establir una connexió pròxima amb els seus clients, inspira confiança i brinda solucions creatives i estratègiques adaptades a les necessitats individuals de cada projecte.

 

 

 

edeon.net

edeon és l’agència de comunicació, màrqueting i disseny que des del 2010 creix al costat de tots els seus clients. Amb vocació de servei i anhel per la millora constant, es converteix en el departament de comunicació, màrqueting i disseny de les empreses que decideixen externalitzar els serveis d’estratègia i implementació.

Des d’edeon tenim molts casos d’èxit però els que més ens omplen d’orgull són aquells que han permès un veritable salt als clients que han confiant amb el nostre equip.

650 09 17 09

Sant Cugat del Vallès

650 09 17 09

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting