Paola Vélez Carrillo

Vaig iniciar la meva formació professional a la Facultat de Dret de la Universitat Santo Tomàs a Bucaramanga – Colòmbia, i vaig finalitzar la llicenciatura en Dret a la Universitat de Barcelona. Com a membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i buscant conciliació laboral i familiar, vaig decidir emprendre: em dedico a l’assessorament legal i financer de particulars i empreses.

Per la meva trajectòria personal sento inclinació a assessorar persones estrangeres i immigrants en la regularització de la seva situació migratòria, contribuint a millorar-ne la qualitat de vida. Sense deixar de banda la meva altra faceta professional com a assessora financera independent en què, optimitzant els recursos, planifiquem objectius financers, oferim possibles millores en tota mena d’assegurances i hipoteques.

 

Paola Vélez Assessora Legal y Financera

Som un equip d’assessors enfocats a trobar la millor solució legal o financera per a la teva situació actual. La nostra prioritat són els nostres clients, per això els acompanyem amb tracte proper a tots els seus processos. Sabem que cada client és únic, per això ens comprometem a oferir un assessorament personalitzat.

Mitjançant l’aplicació del nostre mètode d’atenció al client prioritzem les necessitats del client en tot el nostre procés, per trobar la solució a la vostra mida: 1. A la Consulta: Escoltem els nostres clients i les seves necessitats, per fixar els objectius. 2. A l’Estratègia: Analitzem la situació i les diferents alternatives per trobar la solució que ens porti a complir els objectius. 3. Al Pla d’acció: Executem les accions necessàries per complir els objectius que ens hem proposat, acompanyant sempre el nostre client.

OFERTA PER A SÒCIES

T’invito a un cafè!

Tens un fitxatge per a la teva empresa que no s’acaba de tancar per un tema migratori? No deixeu escapar el talent! Podem donar-te solucions al respecte.

T’agradaria un assessorament financer gratuït, jo estaré encantada d’asseure’m amb tu a parlar dels teus objectius financers i de fixar un pla d’acció per aconseguir-los! Tocarem temes com la jubilació, estalvi per a l’estudi dels teus fills, el viatge que sempre has somiat o la compra del cotxe sense recórrer a préstecs i… en els temps que corren, com si mirem una hipoteca a tipus fix?

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting