PATRICIA SALA SEGURA

La seva missió és ajudar a les empreses a fer les coses millor per, entre tots, contribuir a crear una societat més justa.  Li agrada molt ajudar a la gent davant l’adversitat per trobar la solució més adequada per la seva preocupació. “La justícia no existeix però les bones decisions si, el meu objectiu és ajudar a trobar la decisió més coherent i correcta per a cada persona.” – Patricia Sala Segura

 

 

Versatil és un despatx professional diferent, ¿per què? El dret no és igual per a ningú i l’important és conèixer personalment al client, les seves necessitats, preocupacions per oferir el millor servei. Les empreses no són objectes, són persones, i com ells diuen, han de ‘fer el vestit a mida’. Volen tenir una relació propera, constant i directa amb el client. El seu objectiu no és resoldre el problema sinó assessorar abans que arribi el problema.

 

 

936 243 930

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Els tràmits legals i de gestió recurrent del negoci són fragosos, avorrits i desconeguts, però nosaltres et podem ajudar a deixar endarrere les teves preocupacions.

 Tenim un equip 365º que et pot ajudar en totes les teves necessitats legals i de gestió empresarial (mercantil, laboral, fiscal, civil). Volem que et focalitzis en fer créixer la teva empresa no en la gestió d’aquesta.

 Oferim a les sòcies la primera reunió d’assessorament gratuït, així com preus especials per la gestió i assessorament empresarial i particular.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting