PILAR BASSAS VILA

Soc una dona, mare i empresària que després d’una llarga experiència en el  món multinacional de consultoria i d’empresa, vaig adonar-me que el temps que dediques a treballar és molt més gratificant si ho dediques els teus projectes, esculls els teus col·laboradors i lluites per donar un component social o solidària a la teva feina.

D’aquesta manera val la pena aixecar-se cada dia amb il·lusió i gaudir del que fas. Ser empresària amb dona llibertat, gestiono el meu temps i em dona moltes ganes de portar a terme molts projectes nous.

Humitas

HUMITAS fa més de 18 anys que serveix empreses del sector HORECA amb l’objectiu d’oferir una tovalloleta natural 100% teixit natural, refrescant, d’alta qualitat, amb aromes exclusius, que deixa les mans suaus i netes, enrotllades o plegades segons el gust dels clients. Durant aquests anys hem evolucionat i ara anem pel camí de la sostenibilitat. HUMITAS, juntament amb els seus socis-partners està en constant evolució per trobar les millors solucions ecològiques i alternatives sostenibles. Anem a buscar el FREE PLASTIC.

✓ Teixit natural compostable en residus orgànics.
✓ Presentades amb embolcall individual reciclable en contenidor groc.
✓ Cruelty free, no són testades sobre els animals.
✓ Fabricat amb energia 100% renovable provinent de fonts renovables per a la teva salut i per a la del planeta.

Actualment, tenim altres serveis per recolzar als nostres Clients en els seus plans de comunicació i publicitat, quan requereixin marxandatge o un regal d’empresa original, ecofriendly i personalitzat per fidelitzar o per a campanyes promocionals.

OFERTA PER A SÒCIES

REFORÇA LA TEVA MARCA AMB MARXANDATGE SOSTENIBLE.

Oferim un 8% descompte per les socies d’ADE Vallès.

HUMITAS, t’ofereix un 8% de descompte en qualsevol comanda dels nostres productes de marxandatge sostenible, tovalloletes de cotó refrescants per rentar les mans o en comandes de barrets gastronómics de cotó KM 0.

Descompte exclusiu per a sòcies d’ADE VALLÈS.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting