SANDRA CORDONE

Hola, sóc Sandra Cordone, Consultora, mentora, apassionada de la formació i una gran motivadora.

Desitjo compartir amb tu, tot el que sé de Màrqueting estratègic, les vendes, i la tecnologia que necessites per organitzar, automatitzar, donar visibilitat i escalar el teu negoci.

Amb els meus serveis, formacions i programes, aprendràs a treballar amb metodologies que funcionen, perquè estan més que provades.

Seràs capaç de crear estratègies reeixides, atraure més clients, millorar la comunicació amb ells, dissenyar o actualitzar els teus espais digitals, reforçar la teva imatge de marca, potenciar les teves habilitats, el teu talent incrementar la teva productivitat i aconseguir resultats.

No crec en fórmules mágiques, si en comprendre les necessitats, circumstàncies i oportunitats que detecti en el teu sector, que al costat del teu model de negoci, característiques i valors, els uniré per empoderarte i reforçar la teva marca personal i empresarial, perquè cada persona i negoci es únic.

Com Consultora experta, col·laboro amb el Recull de la Diputació de Barcelona, Foment Formació, ESEC Formació, Centre Metal.lurgic de Sabadell, l’Ateneu de Sant Cugat, Mercabarna Flor i Rosa Valls Formació. 

He col·laborat amb Barcelona Activa, PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona.

665 592 710

Sabadell – Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

Connectar, optimitzar i visibilitzar el teu negoci de forma eficaç és possible.

Pertànyer a ADE Vallès m’és altament gratificant, sobretot després d’haver treballat tant de temps amb homes.

Per celebrar-ho, vull ofererir un descompte especial a totes les meves companyes sòcies, en els meus serveis de creació, millora i manteniment de canals online, a ser: 

  • Webs, blocs, botigues online.
  • Newsletters
  • Xarxes socials

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting