SANDRA ROVIRA GALLEJONES

Em vaig llicenciar en Biologia i porto més de 20 anys gaudint de treballar pel medi ambient i la sostenibilitat. Conscient de la importància de la bona comunicació i de les relacions humanes, em vaig certificar com a Coach especialitzada en coaching personal i per a PYMES.

 

Soc pragmàtica, diligent, entusiasta, empàtica i buscadora de consens. M’encanta iniciar projectes, construir equip i fer-los realitat. M’apassiona la natura en totes les seves expressions, la música i la cultura. Per sobre de tot, soc mare de 2 fillxs.

 

 

BeSost Consultoría de Sostenibilidad

Som una Consultoria de Sostenibilitat & Responsabilitat Social Corporativa formada per un equip de dones expertes en estratègia d’empresa, impacte social i medi ambient. Acompanyem a la petita i mitjana empresa de qualsevol sector a afrontar els reptes de la sostenibilitat, identificant i integrant en el seu model de negoci els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides (Agenda 2030).

👉 Treballem perquè el teu negoci tingui un triple impacte positiu: econòmic, social i ambiental.
👉 Reforcem la competitivitat i reputació de la teva empresa.
👉 Dissenyem solucions a mida per a cada negoci.
👉 Ens adaptem al punt i moment en que es troba la teva empresa.
👉 Promovem aliances entre empreses, sector públic, sector financer i organitzacions no governamentals.
👉 Acompanyem a l’empresa en la certificació B Corp, certificació de reputació internacional que reconeix a les millors empreses PER AL món. És una certificació per empreses amb propòsit de qualsevol mida i sector (amb alguna excepció).

Som empàtiques i treballem de forma creativa per entendre els reptes i proposar les millors solucions. Som àgils i ens agrada posar-t’ho molt fàcil. Fer negocis de manera sostenible és possible, només cal trobar com fer-ho 🌎.

Podem ser el teu departament de RSC o Sostenibilitat.

687 54 76 54

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Servei integral de sostenibilitat per a l’empresa

 • Com a consultores de Sostenibilitat som conscients que la sostenibilitat és un tema molt ampli i complex. El nostre objectiu és posar-t’ho fàcil, donar-te la màxima informació possible, establir una metodologia que afavoreixi el treball col·laboratiu i dotar-te d’eines gratuïtes que et facilitin la gestió de la sostenibilitat del teu negoci i la millora continua.

  Ho farem en 4 etapes:
  🚀 Començarem amb una fase d’empatia per conèixer en profunditat el teu negoci i objectius.
  🚀 Seguirem amb una diagnosi inicial de l’empresa en clau de sostenibilitat posant en relleu tot allò que ja s’està fent i alhora identificant oportunitats de millora. Determinarem els ODS més rellevants per a la teva activitat i ADN d’empresa.
  🚀 El següent pas serà definir els objectius i l’estratègia de sostenibilitat, i dissenyar un Pla d’acció viable i adaptat al negoci per anar assolint els objectius. Si vols et podem acompanyar durant tot el procés d’implementació. Et formarem i et proveirem d’eines de gestió de sostenibilitat gratuïtes i fàcils d’utilitzar.
  🚀 Si ets una empresa “champion” i vols obtenir la certificació B Corp, et prepararem i t’acompanyarem fins al final.

  Convertim les teves ambicions de sostenibilitat en accions amb impacte positiu i valor comercial.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting