SARA SANCHÍS RODRÍGUEZ

Soc advocada de vocació, m’apassiona poder assessorar i al seu torn ajudar a les persones físiques i jurídiques perquè les seves vides siguin més senzilles i amables. De la meva passió per ajudar a fer entendre el món del dret als no juristes neix el meu llibre publicat per Editorial Atelier: Busco vivienda: compra o alquila evitando problemes i el curs de formació online que encetaré amb la mateixa editorial en els propers dies. A més d’advocada soc mare i un dels meus objectius és ser el millor exemple com a persona i com a professional per als meus fills.

 

 

Esteban&Ustrell

Esteban&Ustrell es dedica principalment a l’assessorament de persones jurídiques, petita i mitjana empresa, però també a grans corporacions i persones físiques o empresari individual. El nostre assessorament és transversal i ens agrada definir-nos com un “partner” dels nostres clients. Les seves preocupacions son les nostres i el seu creixement és el nostre.

Tots els nostres membres han fet la seva trajectòria a despatxos d’alt prestigi el que ens permet afrontar els assumptes des de la proximitat d’un despatx petit i l’experiència i coneixements d’una big four.

sara.sanchis@esteban-ustrell.com

934571549

Barcelona

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting