SILVIA MONJE GONZALEZ

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Formació específica en l’àmbit del Dret de Família, Civil General, Penal i Concursal, essent la seva especialització el dret processal i per tant amb una amplia experiència en processos judicials, tant en defensa de particulars com d’empreses. Es sòcia del despatx Auxia Advocats, despatx multidisciplinar on dirigeix el departament processal. Fins l’any 2009, va exercir a més com a advocadessa en el torn d’ofici penal, en l’ especialització d’adults, menors i estrangeria.

El millor suport legal, amb un enfocament humà

Auxia Abogados són un despatx d’advocats multidisciplinar. Compten amb els professionals, la capacitat i l’energia per respondre a qualsevol dels problemes legals que planteja l’actual entorn social i econòmic. El despatx es distingeix  per afrontar els temes amb intensitat i serietat, fonamentant les nostres solucions en valors i principis com proporcionar el millor assessorament legal possible al client.

 

935 803 964

Cerdanyola del Vallès

935 803 964

Cerdanyola del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Assessorament jurídic: Primera consulta gratuïta.

Un despacho de abogados multidisciplinar

El equipo de AUXIA ABOGADOS está formado por un grupo de profesionales de dilatada experiencia, que trabaja con una implicación a la altura del propio cliente y que comprende las grandes exigencias que el asesoramiento legal de hoy en día requiere.

Contamos con los profesionales, la capacidad y la energía para responder a cualquiera de los problemas legales que plantea el actual entorno social y económico.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting