SILVIA TRABALON DURAN

Soc com soc. Apassionada, empàtica, treballadora i emprenedora. M’agrada implicar-me en el meu entorn, invertir el talent en millorar constantment, en canviar el futur, nous projectes i estimar als meus. La vida s’ha de viure amb llibertat i optimisme.

Antropòloga i educadora social, màster europeu en anàlisi política especialitzada en direcció estratègica, certificada en Lego Serius Play, System think i mediació, docent universitat en direcció de centres i projectes. Tinc una amplia experiència com a consultora en estratègia i innovació social, direcció d’associacions i projectes, mentora en emprenedoria, tallers participatius, formació en gestió del canvi, resolució de conflictes i mediació. Acompanyo a les organitzacions, entitats i persones en el seu procés de participació, generació de valor i impacte positiu en el seu entorn i implicació en xarxes comunitàries.

 

Projectat Consulting

Des de Projectat entenem Innovació social com un enfoc dinàmic necessari per abordar reptes actuals, una perspectiva creativa per trobar solucions conjuntes, estratègies orientades a generar idees, projectes i impacte social, una mirada humanística com a valor afegit positiu. Si ets una empresa amb propòsit, des de PROJECTAT t’acompanyem, optimitzem i millorem el teu impacte.

hola@projectatconsulting.com

615 586 823

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting