SÒNIA FLOTATS ÁLVAREZ

Sóc organitzada, perseverant, curiosa, una mica utòpica i, crec, bona comunicadora.

De formació, sóc periodista i estic especialitzada en sostenibilitat i responsabilitat social corporativa. M’agrada emprendre i, sobretot, pilotar els projectes que poso en marxa. M’apassiona prendre decisions, treballant en xarxa, construir en equip i veure com una cosa que he creat jo perquè creia en ella, és capaç de generar llocs de treball i fer-me feliç.

 

SOGOODSOCUTE Magazine

So Good So Cute és un magazine digital dedicat a inspirar per viure la sostenibilitat com una cosa divertida, fresca i positiva. Cada mes compartim propostes relacionades amb la moda, la cosmètica, el disseny o l’alimentació, entre d’altres temes.

També acompanyem a aquelles empreses que volen millorar la seva sostenibilitat, ajudant-les a traçar un full de ruta i a executar les accions de comunicació necessàries per diferenciar-se u destacar respecte la seva competència.

OFERTA PER A SÒCIES

Vols incorporar o millorar la sostenibilitat del teu projecte?

Analitzarem el teu projecte des del punt de vista de la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Posarem en valor aquelles coses que segur ja estàs fent bé i et donarem eines per comunicar-les. També t’ajudarem a definir aquelles accions que podries dur a terme per incrementar la teva RSC sense massa esforç. Mica en mica construirem el teu pla per ser una empresa realment sostenible. Si ho necessites, també t’acompanyem per obtenir les certificacions que més t’interessin. Estem especialitzades en la certificació BCorp.

15% de descompte per a les sòcies d’ADE Vallès.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting