Susana Magaña Plaza

Soc dona, esposa i mare de 2 nois, a més tenim una beagle que és un amor. Vivim a Terrassa. Vaig estudiar Ciències Empresarials i mantinc anualment la certificació amb el reconeixement de la UPV per l’agent assegurador i la gestió del crèdit hipotecari.

Em considero tranquil·la, empàtica, propera, m’agrada escoltar i ajudar a les persones. Això m’ha portat a voler dedicar-me a aquest ram, ja que t’ajudo a trobar la solució a l’ordre personal o a la forma d’arribar a acomplir projectes que desitges assolir. Aquesta solució la tenim més a l’abast de les mans del que pensem.

Agent, assesoria financera expecialitzada en previsió social i gestió hipotecària en exclusiva per Nationale Nederlanden i ING banc

Em dedico a l’assessoria financera per què m’agrada ajudar; amb Nationale Nederlanden i ING dono suport a les persones amb la previsió social, l’estalvi i el finançament per l’adquisició d’una propietat.

Ofereixo un enfocament obert per tal que les persones puguin escollir conscientment el que millor s’adapti al que realment necessiten.

676 927 448

Terrassa

OFERTA PER A SÒCIES

Busco persones de menys de 35 anys que volguin comprar primera vivenda

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting