“El meu compromís amb Sant Cugat serà sempre el respecte cap als infants, l’acompanyament a les seves famílies i un projecte viu amb esperit de superació que ens porti cap a nous horitzons”

 

Mai hauria pensat que la vida em duria tan lluny de la ciutat que em va veure créixer. Han passat molts anys d’ençà que vaig decidir acomiadar la preciosa Moscou per sortir a la recerca d’una il·lusió que, més tard, es convertiria en la meva passió: crear un projecte d’atenció global, respectuós i innovador per a infants i famílies.

 

Quan vaig arribar a Sant Cugat, després d’anys a Barcelona, em vaig enamorar d’aquesta ciutat que conserva esperit de poble, que celebra les seves tradicions i que ha sabut crear un entorn i un model que reconeix els seus infants i famílies, guanyant reconeixements com l’atorgat per UNICEF de “Ciutat Amiga de la Infància”. També a Sant Cugat, he trobat el suport d’associacions com ADE Vallès que acullen i impulsen l’esperit emprenedor de tantes dones que, com jo, tenen un projecte. Ser dona i mare ha estat un regal per a mi, però massa sovint topem amb una societat que no ens acompanya prou. Això està canviant, ho estem canviant.

 

Happy Way, l’escola infantil que vaig tenir la sort d’obrir fa més de 10 anys al nucli històric de la ciutat, ha anat fent les seves arrels. Ha compartit l’aventura de moltes famílies que descobrien què era ser mares o pares per primera vegada. Ha vist créixer moltes nenes i nens que entraven amb mesos i marxaven caminant, enraonant i preparats per una vida plena d’oportunitats. Ha tingut la sort de comptar amb grans professionals plenes de vocació. El meu compromís amb Sant Cugat serà sempre el respecte cap als infants, l’acompanyament a les seves famílies i un projecte viu amb esperit de superació que ens porti, cada any, cap a nous horitzons.

 

Natalia Borovkova 
CEO de Escoles Infantils Happy Way

Article publicat al TOT Sant Cugat.