“Avui és un repte per a mi poder tornar aquesta ajuda, ajudant professionalment a moltes dones emprenedores, empresàries, directives o autònomes”

 

Sóc una dona apassionada pel desenvolupament humà i experta en acompanyar a persones, professionals en processos de canvis i reinvenció. Sobretot, gaudeixo veient com les dones veuen complerts els seus somnis professionals i personals.

 

Em dedico a impulsar el talent de les dones en tots els àmbits, des de la coeducació a l’emprenedoria fins potenciant el seu lideratge femení. Per a mi, en un món de desigualtats, treballar l’empoderament és la clau d’or per promoure un canvi personal i global positiu. Per això, vaig decidir fer part de l‘Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals d’ADE Vallès (ADE VALLS), i no puc estar més orgullosa de pertànyer a aquest gremi i de la ciutat que acull aquesta associació, Sant Cugat de Vallès.

 

Vaig arribar a Sant Cugat fa 13 anys, aquí em vaig casar i vaig tenir la meva filla, aquí m’he format i he creat el meu negoci, sempre amb l’impuls i el suport de tots els òrgans institucionals de la meva cuitat.

 

Avui és un repte per a mi poder tornar aquesta ajuda, ajudant professionalment a moltes dones emprenedores, empresàries, directives o autònomes de Sant Cugat d’ADE Vallés, a potenciar els seus recursos i prendre les regnes per ser l’estrella, la protagonista i heroïna de la seva pròpia vida, des d’una perspectiva de gènere que tingui en compte el lideratge femení.

 

Em sento orgullosa de la meva ciutat per fomentar espais, ajuts i accions que impulsin iniciatives com les ADE VALLS. Les dones que s’atreveixen, que trenquen límits, pors i estereotips i s’animen a construir els seus somnis i crear el seu propi èxit, són les autèntiques líders que influeixen positivament en la seva vida i en la societat.

 

No es tracta només de justícia o lleis, es tracta de progrés, de rendibilitat, de dones comunes fent coses extraordinàries cada dia, de dones que canvien el món.

 

Elisabeth Parra Caparros 
Coach i fundadora d’Elisabeth Parra My Coach