Un indret amb gran capacitat de generació de negoci i amb moltes oportunitats de desenvolupament professional

Text de Cristina Arròniz.  Empresària i Sòcia d’ADE Vallès, Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès.Directora d’Arroniz Consulting. Consultora experta en Recursos Humans i Gestió del talent. Psicòloga especialitzada en Recursos Humans. Article publicat al TOT Sant Cugat el gener del 2018

 

Visc a Sant Cugat des dels 6 anys, hi vaig estudiar i des d’aquí m’he desplaçat per cursar Psicologia a Bellaterra, primer i per treballar a Barcelona, després.Als 45 anys vaig decidir emprendre i crear la meva pròpia consultoria, ArronizConsulting Recursos Humans.

Des del minut zero tenia clar que l’empresa s’ubicaria a Sant Cugat. Aquesta és una ciutat que impulsa i facilita l’emprenedoria, que aposta pel coneixement i la innovació. Un parc empresarial de 3.100 empreses que genera una oferta laboral de 62.000 llocs de feina, fa que sigui un indret amb gran capacitat de generació de negoci i amb moltes oportunitats de desenvolupament professional.

Les empreses necessiten professionals amb talent, motivats, compromesos i amb sentit de pertinença. Si bé part d’aquests valors estan a l’ADN, les bones pràctiques empresarials els afavoreixen. Envoltar-se de bons líders, apostar per la formació i el desenvolupament dels empleats, proporcionar els millors recursos tecnològics i humans, retribuir de forma competitiva i equitativa, humanitzar l’empresa, practicar la cultura del reconeixement o donar visibilitat als empleats, atreu professionals que, amb el seu treball excel·lent i compromís, aporten valor afegit i contribueixen a l’èxit de l’organització.

Voldria aprofitar aquestes línies per fer una crida a totes les dones que teniu visió empresarial i excel·lents competències professionals, perquè aposteu per vosaltres, emprengueu i desenvolupeu el vostre projecte empresarial. Us donarà grans satisfaccions tant professionals com personals. Feu-ho en aquest Sant Cugat excel·lent per a emprendre i, també, per a viure-hi.