L’experta en RRHH presenta el llibre Sólo puede quedar uno: diario de un proceso de selección en la primera sessió de networking de l’any de l’Associació de Directives, Empresàries i Professionals del Vallès

La presentació, que tindrà lloc el proper dijous 28 de gener al Cafè Bar Tropical de Sant Cugat del Vallès, enceta un ampli programa d’activitats per al 2016.

Sívlia Fores, experta en recursos humans, enceta el programa d'actes d'Ade Vallès

Sívlia Fores, experta en recursos humans, enceta el programa d’actes d’Ade Vallès

Aconseguir una bona plantilla i rodejar-se de bones professionals no sempre és fàcil. Encara que no existeixin formules infal·libles, fixar-se en el vestuari, en el comportament i en què i quan pregunta la persona candidata poden donar-nos més pistes que el millor currículum. L’experta en selecció de personal, Sílvia Forés, autora de Sólo puede quedar uno: diari de un proceso de selección (ed. Plataforma), presentarà en la primera activitat de l’any d’Ade Vallès un llibre que des de la seva publicació, l’any 2014, s’ha convertit en lectura obligada per a totes les professionals que han d’estar al dia en eines de selecció.

La presentació tindrà lloc el dijous 28 de gener al Cafè Bar Tropical de Sant Cugat del Vallès (carrer de Lluís Companys, 27). Durant la mateixa, hi haurà la possibilitat de fer intercanvis d’experiències en l’espai networking, ja que un dels objectius d’Ade Vallès és el de facilitar l’establiment de sinergies entre dones empresàries, directives, emprenedores i professionals del Vallès.

Les assistentes a l’acte, obert, prèvia inscripció, tant a empresàries del Vallès com a persones que cerquen feina, podran accedir “als secrets millors guardats” d’una seleccionadora experta, reconeguda dins el món de la gestió de recursos humans i que actualment és directora de recursos humans del bufet Baker&Mckenzie de Barcelona.

2016, any d’activitat intensa

L’Associació, que agrupa a un centenar d’empresàries i professionals dels dos vallesos, ha preparat un ampli programa d’activitats per a l’any 2016, entre els que figuren la participació en congressos, networkings com el del dijous 28, formacions —s’inicien el febrer amb un monogràfic per a empresàries 2.0— o sopars solidaris, entre altres.

Fundada l’any 2012 per donar visibilitat al talent femení en l’àmbit empresarial, Ade Vallès té convenis estables amb entitats, possibilita l’intercanvi d’experiències i creació de sinergies professionals a més d’oferir difusió i avantatges a les seves sòcies. La seu de l’entitat és el Parc Tecnològic del Vallès de Cerdanyola, si bé realitza actes i té presència en les principals ciutats de la comarca.

Què? Presentació de llibre i networking amb Sílvia Forés Quan? Dijous, 28 de gener, 19 h On? Cafè Bar Tropical. Sant Cugat del Vallès Inscripcions: Confirmar assistència a info@adevalles.cat. Assistència gratuïta.