logo

Alba Delgado Gutierrez

Fundadora albadelgado.com

Sóc mare soltera autònoma. Si no fos prou, participo a l’AMPA de l’escola, coordino un grup de mares solteres i vaig de voluntària a una ONG. Que consti que dormo 7 hores al dia i no treballo caps de setmana. Com ho aconsegueixo? Aprofitant tota la tecnologia disponible per automatitzar tasques i alliberar hores.

La meva missió és aconseguir que les empreses petites vencin les resistències tecnològiques i  aprofitin les oportunitats gegants que tenen al seu davant.

En el món d’avui dia, ser petit és una gran avantatge competitiva. Ja no hi ha barreres, només oportunitats. Alba Delgado ajuda a les micro-empreses a seleccionar i posar en marxa la tecnologia que necessiten per guanyar més sense treballar més hores.

Com que només treballa per micro-empreses, ofereix solucions adaptades als seus pressupostos. La tecnologia es barata, fàcil i miraculosa! Prova-la.

 

Tecnologia per guanyar més i treballar menys hores

¿Per on desapareixen les teves hores? ¿Tens clar quines tasques estan devorant els teus dies? Apunta’t al meu repte per alliberar hores. Trobarem les tasques que fas tu que podria fer una màquina mentre tu et dediques a crear nous productes, vendre o anar a casa a berenar.

Juntes, seleccionarem, comprarem i posarem en marxa els sistemes que necessites, amb tot el suport perquè no et sentis estranya o perduda.

Preu de l’oferta: 9,68 euros