logo

Anna Casamián Gould

Sòcia Directora Pimienta Comunicación

Amb mig segle d’existència, mirada enrere puc veure un recorregut llarg amb moltes vivències, i endavant –encara— miro amb il·lusió i força. Puc donar molta més guerra!

Sóc Publicista (UAB) i especialista en Màrqueting (ISM) i Màrqueting digital (Cambra Comerç Terrassa). Amb un llarg recorregut professional, he treballat a empreses petites gairebé familiars i a multinacionals, he treballat com a consultora, de comercial, de gestor de comptes en agència, de product manager… Pimienta és la meva segona emprenedoria. És l’oportunitat per desenvolupar la professió de manera conciliada amb els meus altres rols.

“Cuinem” la comunicació amb el nostre estil personal i al gust del client

Agència de Màrqueting i Comunicació on/offline, dinàmica i flexible, que es basa en una relació de confiança amb el client. Pimienta és un projecte de dues dones emprenedores, la Yasmina Rodriguez i l’Anna Casamián. Al 2007 preparaven ingredients i recepta, i al 2008 ja estava tot cuinat! Ofereixen serveis de comunicació i màrqueting personalitzats i amb “ànima”, perquè “creiem en la relació professional amb els clients, però també humana i propera”.

 

Descomptes exclusius per a sòcies d’Ade Vallès en campanyes de comunicació i sobre pressupost personalitzat

Serveis de comunicació i màrqueting amb el toc diferencial de pimienta: creativitat, branding, disseny gràfic, publicitat, promoció, internet, social media, esdeveniments, editorial, assessorament i estratègia. Pimienta Comunicación ofereix un descompte per sòcia d’Ade Vallès que s’aplicarà en les peticions de pressupost. Especialistes en comunicació off i on line, tots els seus projectes tenen ànima i s’adapten a les teves necessitats.

Preu de l’oferta: consulteu pressupost

Vàlida durant tot el 2018