logo

Anna Paré Vidal

Gerent de Nutresalut

Després de treballar 12 anys en farmàcia comunitària decideixo ampliar els meus estudis i obrir consulta de Dietètica i Nutrició al mateix temps que començo a treballar per diferents empreses del sector salut com a formadora, professora, ponent en conferències i en la redacció de continguts científics. Treballar pel meu compte suposa un nou repte cada dia, aprendre i gaudir fent la feina que faig.

Oferim servei de consulta privada amb dietista-nutricionista col·legiada, formació i assessorament en alimentació i nutrició mitjançant cursos, tallers, xerrades, conferències i jornades, promoció de la salut en l’àmbit laboral i promoció d’un envelliment actiu i saludable.

Oferim també els serveis de redacció de continguts mèdico-farmacèutics dirigits a consumidor i a professionals de la salut, i d’assessorament tècnic i legal en materia legislativa de complements alimentosos i productes dietètics.

 

Oferim un Descompte del 20%

en el preu de la primera visita, amb la nostra dietista-nutricionista col·legiada Anna Paré per a totes les sòcies d’ADE Vallès, que estiguin interessades en millorar la seva salut o consultin per a una patologia relacionada amb l’alimentació.

Preu de l’oferta: 48 euros

Vàlida durant tot el 2018