logo

Blanca Moreno Triguero

Directora Consultoria MiT

Sociòloga i feminista, compromesa i vital. Actualment compagino la docència amb la direcció de la Consultoria MiT, amb un equip de treball orientat a la recerca aplicada i l’acompanyament de projectes. També exerceixo com a comunicadora a ponències, seminaris i conferències. Sóc Llicenciada en Sociologia per la UAB, Màster Europeu en Treball i Polítiques Socials per la UAB i la Xarxa European Labour Studies i Màster en Gerontologia Social Aplicada per la UB. Completo la meva formació amb un stage de recerca en Berkeley – University of California (EUA).

 

CMIT_R_cat

 

Coneixement i acompanyament en la presa de decisions: transformem informació en coneixement útil

Consultoria MiT és una empresa especialitzada en la gestió de coneixement. La nostra fita és generar i transformar informació en coneixement útil, incorporant noves metodologies.

Una sociologia conscient i estratègica que proporciona un servei integral, acompanya en la presa de decisions i forma en capacitats als equips tècnics i directius.

 

Pren la paraula! Assessorament en direcció lideratge en femení

Vols augmentar les teves habilitats directives?  Mitjançant diferents tècniques, l’assessorament que ofereix Consultoria MIT determina i aborda el grau de direcció i lideratge de l’empresària, emprenedora, directiva o personal tècnic per millorar les seves capacitats en la direcció. Garantit cent x cent.

 Preu de l’oferta: 650 euros

Vàlida fins el juliol de 2018.

 

Fotografia © Haidy Blanch