logo

Elisabet Rius Soler

Direcció Boix Catering

Dinàmica, flexible, col·laboradora i empàtica. Apassionada dels esdeveniments i del treball en equip. La meva trajectòria professional m’ha portat a desenvolupar tasques en diferents àmbits de l’empresa, però sempre relacionades amb la direcció d’equips. Tot i que fa més de 10 anys que em dedico als esdeveniments, m’he format en PNL, eina que m’ajuda en el dia a dia.

Soc mare de 3 fills i aquesta és la meva principal motivació per assolir qualsevol repte que se’m posi al davant. Gaudeixo de les petites coses, dels valors intangibles i del soroll del silenci.

 

 

Bona cuina i excel·lència organitzativa pels àpats d’empresa 

Boix Càtering forma part de Blauplat Grup D’Hosteleria, amb més de 35 anys d’experiència en el sector. El nostre Càtering s’encarrega de fer arribar la bona cuina i l’excel·lència organitzativa allà on hi hagi un acte per preparar. Sigui un esdeveniment senzill o un gran esdeveniment, el nostre equip de professionals posa sempre tota la seva atenció i saber fer en donar el millor servei de càtering possible. Oferim la confiança als nostres clients, fent serveis “claus en mà”. Expliqui’ns què necessita i nosaltres ho farem realitat.

 

Boix Catering: Màxima qualitat a un preu especial

Totes les associades d’ADE Vallès, tindran un 10% de dte. en els menús de grup o carta de Can Ametller i en els serveis de càtering contractats a Boix Catering (en aquest últim cas, comanda mínima 200 €)

Preu de l’oferta: consulteu pressupost

Vàlida  fins novembre de 2018 i durant el mes de desembre, de dimarts a dijous.