logo

Elva Garcia Rivadeneira

Gerent de delegació

Sóc una persona agradable, positiva i amb un gran afany de superació. Sóc persistent, tinc constància en el treball. Tinc actitud de lideratge i una gran experiència laboral. Em considero molt humana. La meva motivació empresarial és, fer les coses ben fetes per la meva satisfacció pròpia. Poder prendre decisions pròpies. Tindre independència personal i un horari flexible. Sobre els meus gustos; m’agrada el tracte amb les persones, viatjar per conèixer diferents cultures. Ajudar a la gent. Gaudir, amb les persones que estimo, de bons moments.

 

Assegurances per petites i mitjanes empreses i per a particulars

A la meva empresa assessorem per trobar les millors solucions per petites, mitjanes empreses i amb solucions asseguradores per particulars. Tenim una amplia experiència en el sector assegurador. Per nosaltres el client és lo primer, ho demostrem amb el nostre tracte personal i Professional que els hi donem. Tenim un equip de persones molt proper i humà.

 

5% de descompte en assegurances

Per ser sòcia d’ADE a la contractació de qualsevol assegurança, tant sigui particular ( assegurança d´auto, de la llar, decesos, salut) com si és d´empresa ( pòlissa de Danys del local, Pòlissa de Responsabilitat Civil, D& O…) tindran el 5% del descompte de la prima que surti al projecte. També per ser sòcia d´ADE podran gaudir d´ assessorament gratuït, sobre les assegurances que per llei haurien de tindre pel seu negoci i la desgravació fiscal que poden tindre, com de temes de Previsió Social. .

Preu de l’oferta: consulteu pressupost

Vàlida durant tot el 2018