logo

Esther Ruiz Franco

Directora Operacions Logística

La meva motivació és guiar, liderar i planificar estratègicament els models de negoci cap a una evolució constant basada en la qualitat, la gestió per processos, la innovació i la millora contínua.

Definint-me com proactiva, dinàmica, adaptable i que fa el que estima, busco que en acabar el dia sempre hi hagi aportat un petit matís que impulsi a la meva empresa a ser un lloc millor.

METROPOLIS és un grup d’empreses líder en els sectors de facility services (seguretat, neteja, serveis auxiliars, recepció, ..), business process outsourcing i logística. Dins d’aquestes àrees, els nostres principals serveis són: 

  • Facility services: Seguretat: vigilància i protecció de tot tipus de dependències, serveis de neteja, consergeria, atenció al públic, atenció telefònica, manteniment, jardineria, etc.
  • Business Process Outsourcing: externalització de processos de negoci amb exigència de perfils de mitjana i alta qualificació professional.
  • Logística i processos industrials: recepció i validació del producte, preparació i expedició de comandes, logística inversa, manipulats, packaging, etc.