logo

Eva Fontanet Torruella

Directora Somdos Sabadell Salut Administradora Sanitas Sabadell

Empresària, llicenciada en Ciències Biològiques per la UB. Més de 20 anys d’experiència en el sector d’assegurances i en formació constant per tal d’adquirir nous coneixements i aptituds que em puguin fer evolucionar personal i professionalment. Marcada vocació comercial i de servei al client, i amb capacitat per liderar i motivar el meu equip per tal d’aconseguir els objectius marcats per l’empresa. Des de 2007 gestiono la franquícia de Sanitas a Sabadell, empresa dedicada a la gestió i venda de productes d’assegurances de salut. En recerca constant d’un client per satisfer les seves necessitats en assegurances de salut.

Agent exclusiu de Sanitas

Comercialització i assessorament en la contractació i gestió d’assegurances de Salut de l’empresa Sanitas. Somdos Sabadell Salut és agent exclusiu a Sabadell de la marca Sanitas, companyia líder d’assegurances, amb més de 50 anys de trajectòria i dedicació exclusiva al sector de la salut. A l’oficina de Sabadell,  situada al carrer Tres Creus, 119, de Sabadell, hi trobaràs un servei personalitzat i un equip de professionals amb àmplia experiència, disposats a assessorar-te des de la proximitat i la confiança.

 

Preus especials per a treballadores autònomes

Sanitas Profesionales és un producte d’assistència sanitària completa per autònoms. Inclou també cobertures adaptades per cobrir les necessitats que pugui tenir el treballador autònom i la seva família davant de situacions en que es troba més desprotegit, como pot ser una incapacitat temporal o un accident laboral o de tràfic.

Preu de l’oferta: 33,50 euros mensuals per persona

Vàlida durant tot el 2018