logo

Marie-Thérèse Cordon

Coach executiva,Directora de Talent i Comunicació Urbisoft

Crec en les persones i el seu potencial. El coaching em sembla una eina meravellosa. M’interessa crear projectes o ajudar a desenvolupar-los. Em fascina com una idea es converteix en una realitat a partir del compromís i el treball. Gaudeixo molt amb la meva família i els meus amics i em considero ciutadana del món.

Innovació en el camp dels videojocs

Ubisoft és un desenvolupador de videojocs innovador. Amb una cultura empresarial molt jove i emprenedora, col·laboren en produccions mundials de jocs que necessiten grups de 500 o 600 persones. En aquesta empresa, acompanyar i potenciar l’equip humà resulta molt enriquidor i fascinant, explica la seva directora de Talent i Comunicació.

 

 

Coaching, Lideratge i Creativitat en femení.

Com a Coach executiva, Marie-Thérèse Cordon ens proposa participar en processos de coaching per emprenedores. El meu acompanyament pot ajudar-te en processos d’evolució professional o en moments de llançament de projectes empresarials. La primera sessió es gratuïta per sòcies de ADE i serveix per avaluar el numero de sessions necessàries. Moltes vegades els processos poden ser molt curts.

Preu de l’oferta: 160 euros mensuals

Vàlida durant tot el 2018