logo

Marisol de la Orden Serra

Directora De la Orden Comunicació

Sóc assessora en comunicació i formadora, especialitzada en comunicació empresarial i corporativa. Dissenyo estratègies comunicatives perquè les empreses estiguin presents al mercat, adquireixin notorietat i donin credibilitat a la marca. Presento diversos magazines de ràdio i coordino blogs.  He col·laborat amb Onda Cero de Terrassa,  Radio Terrassa, Radio Sant Cugat i Canal Terrassa Vallès Televisió i he estat coordinadora de les revistes corporatives Impulso (Mètode Lenoarmi), Rusc Informació (ATHC Club Hockey de Terrassa)  i Essential Baby- Baby Einstein (Essential Minds). Diplomada en Relacions Públiques (RRPP) per la Universitat de Barcelona, l’organització d’esdeveniments és un dels meus punts forts.

Formació per ser portaveu i difusió d’activitats professionals

Amb una trajectòria en assessoria de comunicació iniciada l’any 1995, a Marisol de la Orden, fundadora De la Orden Comunicació, li encanta compartir coneixements. Entre els serveis que ofereix, destaca la formació en tècniques i habilitats comunicatives que et capacitaran com a portaveu. Una altra de les especialitats de l’empresa és el disseny d’estratègies comunicatives perquè es conegui la teva activitat professional de la forma més efectiva.

 

Som el que comuniquem. Sessió pràctica d’habilitats comunicatives i no verbals

Sessió pràctica de comunicació personal de quatre hores de durada. Aprèn totes les tècniques per dominar la comunicació verbal i no verbal, perdre la por a parlar en públic o a expressar-te correctament. Siguis la portaveu de la teva pròpia marca.

Preu de l’oferta: 200 euros

Vàlida durant tot el 2018

 

Fotografia © Jordi Canyameres