logo

Marta Pla Santolaria

assessoria d'imatge personal i corporativa,Fundadora Marta Pla

Sóc assessora d’imatge i formadora. Amb més de 10 anys d’experiència en el món de la moda i, des de l’any 2007, en formació continua sobre imatge Personal, el 2016 vaig iniciar el projecte personal Marta Pla – Assessoria d’imatge personal i corporativa. Potencio la seguretat i confiança d’empreses i persones ajudant-los a projectar la seva millor imatge.

També col·laboro en l’actualitat amb Ràdio Terrassa, pel programa El Submarí, on tinc la secció pròpia “Coneix-te i Vesteix-te” i sóc docent en Imatge Personal. Abans d’arribar aquí, he treballat per diverses botigues i empreses del sector de la moda, ocupant diferents càrrecs.

Potencia els punts forts per projectar la millor versió de tu i de la teva empresa

Canviar d’imatge o potenciar-la? Aquesta és la qüestió. L’empresa Marta Pla – Assessoria d’imatge personal i corporativa es va fundar a principi del 2016 amb el doble objectiu d’ajudar tant a persones com a empreses en imatge i comunicació. “Es tracta de treballar els potencials de cada persona o corporació en equilibri amb els seus valors i identitats”, explica l’estilista, dissenyadora i directora de la firma Marta Pla. Els seu assessorament potencia l’essència, la seguretat i la confiança per projectar la millor versió de cadascú i de la nostra empresa. Coneix tots els teus punts forts, i disposat a enlluernar.

 

Complementa la teva assessoria d’estil amb un segon servei gratuït

Descobreix les diferents peces de roba, línies i colors que més t’afavoreixen i ressalten la teva imatge. L’assessoria d’estil es basa en l’estudi complet i detallat la teva imatge externa, silueta, proporcions corporals i color. El servei inclou un dossier personalitzat amb el resultat i pautes de l’assessoria. Marta Pla ofereix amb aquesta promoció un segon servei gratuït, a escollir entre Armari a Fons o Personal Shopper, que complementa l’assessoria. Identifica el que t’afavoreix i posa-ho a la pràctica amb l’ajuda de la firma.

Preu de l’oferta: 190 euros assessoria d’estil. Segon servei gratuït, a escollir entre  Armari a Fons o Personal Shopper

Vàlida durant tot el 2017