logo

Mónika Blasco Racero

Directora Market Development Azafatas y RRPP Sòcia Directora LaOriginal Communications

He fundat dues companyies, tot i que la maternitat ha estat la meva primera empresa i la millor. Sóc dona i mare de dos adolescents. Tinc gustos senzills, estar amb la meva família, passejar per la platja, llegir un bon llibre i prendre’m un cafè interminable amb les amigues. Els que em coneixen bé, diuen que sóc tenaç, resolutiva i molt treballadora. Em vols conèixer millor?

 

Una agència de protocol i una agència de comunicació, singulars

Com a agència de protocol i relacions públiques, Market Development es diferencia pels seus valors: Excel·lència professional, Transparència i integritat, Compromís i Innovació, a més de formació contínua de tot el personal que hi treballa, són les seves cartes de presentació.

Com a agència de comunicació, LaOriginal t’ofereix la fórmula que assegura l’èxit del teu esdeveniment: Experiència + Versatilitat + Creativitat a dojo. Satisfacció cent per cent assegurada, els seus clients parlen de l’excel·lència i bon fer d’aquestes agències singulars.

Amb seu a Sant Cugat del Vallès i a Madrid

 

Suma serveis únics en protocol i Relacions Públiques i en organització d’esdeveniments i disseny d’estands. Descomptes del 10% i del 15%, exclusius per a sòcies d’Ade Vallès

Empresària, directiva i professional d’Ade Vallès, Market Development Azafatas y RRPP t’ofereix un 10% de descompte en tots els serveis de protocol i Relacions Públiques (RRPP). Organitzem actes i esdeveniments, generem relacions de confiança i opinions positives dins i fora de la teva organització, ens responsabilitzem del protocol i de les relacions amb els mitjans de comunicació, dels incentius i de localitzar els espais, sales i equipament tècnic més adequat. Disposem d’un ampli equip de personal de suport, format per oferir la millor atenció en cada un dels teus actes, fires i presentacions.

LaOriginal Communication t’ofereix un 15% de descompte en l’organització del teu primer esdeveniment o el disseny d’un estand.

Preu de l’oferta: consulteu pressupost

Vàlida durant tot el 2018