logo

Montserrat Peñarroya Farell

Directora 3isic i Quadrant Alfa

Com a directora de l’ Institut Internacional d’investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3isic) i de l’empresa Quadrant Alfa, dedicada a la consultoria i a les inversions a Internet, el dia a dia discorre entre la dedicació a la docència, la investigació, la consultoria i la impartició de conferències en esdeveniments nacionals i internacionals. Montserrat Peñarroya és facilitadora de coneixements per l’Organització Mundial del Turisme (OMT), entitat que pertany a les Nacions Unides, i imparteix classes a tot el món. A més, és membre del grup assessor per a la creació de la línia d’internacionalització Digital de la Generalitat de Catalunya i consultora en Comerç Electrònic, Màrqueting Digital i Digitalització de PYMES per la PIMESTIC, per l’Institut Català d’Indústries Culturals i per a diverses cambres de comerç.

Potsgrau en Màrqueting Internacional i Comerç Exterior i Màster en Societat de la Informació i Coneixement, realitza en l’actualitat un Doctorat en Ciències Experimentals i Tecnologia.

Foment de la investigació i el desenvolupament científic i tecnològic per a un creixement econòmic sostenible

Fundat l’any 2011 per Montserrat Peñarroya i Helena Casas, l’Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3 ISC)  fomenta la investigació i el desenvolupament científic i tecnològic de la Societat de la Informació i el Coneixement. L’entitat privada realitza activitats de recerca, formació i divulgació tant universitària com corporativa, per tal de crear una economia basada en el coneixement com a estratègia de competitivitat econòmica, que possibiliti un creixement econòmic sostenible, i capaç de proporcionar ocupació de qualitat. Tot això en línia amb els objectius marcats per al conjunt de la Unió Europea en la revisió de l’estratègia de Lisboa de l’any 2005.

 

Consell Asessor-Consultoria

A l’institut de recerca 3isic, comptem amb professionals de diferents àmbits relacionats amb la Societat de la Informació, especialitzats en l’obertura de línies de negoci i el seu desenvolupament. Empreses, de diferents dimensions i necessitats, compten amb aquests professionals en el seu consell assessor. Consideren les seves aportacions en l’àrea de Màrqueting Digital i Comunicació Online, causa de la necessitat de visibilitat de les marques en un mercat cada vegada més competitiu.

Preu de l’oferta: Consulteu pressupost

Vàlida tot l’any 2018