logo

Nilza Machatine

Gerent Stel,Serveis Administratius

D’origen moçambiquès, em vaig instal·lar a Barcelona l’any 2000, amb l’objectiu de cursar estudis superiors i poder seguir desenvolupant-me personal i professionalment. Amb Diplomatura en Ciències Empresarials, Grau en Administració d’Empreses, Màster en Funció Pública Internacional i Màster en Secretariat de Direcció. Polivalent, acumulo més de 20 anys d’experiència laboral com administrativa a Moçambic, Angola, Etiòpia i Espanya. He treballat en departaments de direcció, d’administració, de comptabilitat, de facturació i d’administració de finques en diferents empreses del sector empresarial i humanitari.

ELS MEUS VALORS

Perfeccionista: Estableixo estàndards molt alts i m’esforço per aconseguir-los. D’aquesta forma garanteixo la qualitat de la feina ben feta, complint amb els terminis de lliurament establerts.

Honesta: La sinceritat és indispensable per dur a terme aquesta feina. Empatia i justícia per entendre a les persones com m’agradaria que em comprenguessin a mi. Amb respecte i prudència dic el que sento i penso.

Lleial: Dedicació i compromís per assolir i defensar els objectius, inclòs en moments difícils i canviants. Discreció per donar tranquil·litat al client i merèixer la seva confiança.

 

 

Un més del teu equip

La gestió de la part administrativa i organitzativa de l’empresa es menja un munt d’espai i és fàcil tenir la sensació que us falta temps per desenvolupar la vostra tasca professional. Si aquest és el vostre cas, ¿per què no col·laborar?  Stel, Serveis Administratius gestiona les tasques que es queden al final del dia.

Stel, Serveis Administratiu aporta llum a unes tasques que sovint resulten incòmodes a particulars, petites empreses, autònoms i professionals. Gestionada per Nilza Stelia Machatine, la companyia ofereix serveis de suport administratiu en l’organització i gestió del vostre negoci. S’adapten a les necessitats del client i estan compromesos amb el treball en equip, fins al punt que , delegant l’administració i organització al seu servei professional de qualitat, fareu créixer la vostra plantilla. “Volem ser part del vostre equip!”, és l’eslògan d’Stel Serveis Administratius.

 

Promoció especial en el canvi de nom de vehicles

Has de fer un canvi de nom d’un vehicle? Stel Serveis Administratius t’ofereix  un 10% de descompte (taxes no incloses) en la tramitació del canvi de nom dels teus vehicles d’empresa i particulars.

Preu de l’oferta: Consulteu pressupost

Vàlida durant tot el 2017