logo

Núria Novell Regue

Farmacèutica. Gerent Farmàcia Núria Novell

Em considero una persona molt exigent, amb mi i amb els que m’envolten. M’agrada la feina ben feta i cada dia em plantejo nous reptes personals i de grup. M’agrada estudiar, tinc curiositat per saber cada cop més i poder donar bons consells. Sempre busco motivació i il·lusió en la feina de cada dia i intento transmetre-ho a l’equip. Sóc alegre i estic feliç amb el meu treball. Poder ajudar els altres és el que em dóna vitalitat per continuar.

La teva farmàcia, especialitzada en teràpies naturals

Ubicada a la carretera de Barcelona, a Cerdanyola del Vallès, la famàcia Núria Novell es distingeix per l’amplitud dels seus serveis, molts dels quals estan orientats a les teràpies naturals. Ofereix als seus clients un ampli ventall de propostes i solucions en Nutrició Ortomolecular,  Hàbits Dietètics, Homeopatia, Flors de Bach oFitoteràpia, entre altres. A banda d’aquests temes, us aconsellaran en dermocosmètica, capil·lars,  ortopèdia o tema infantil. Amb una trajectòria d’un lustre, tot sovint, fan activitats, tallers i conferències. És el resultat d’un equip molt unit i motivat. Es nota en l’atenció que els hi agrada i gaudeixen amb la feina que fan.

 

Descompte en la compra, online o presencial, de parafarmàcia

10% de dte. per a totes les sòcies d’ADE Vallès per la compra de productes de parafarmàcia: dietètics, higiene corporal, bucal, dermocosmètica,…

 

Vàlida durant tot el 2018