logo

Renata Moitinho Santana

Fundadora Directora Renata Moitinho – Business & Finance

Inconformista és la paraula que em defineix millor. M’encanten els reptes, els projectes amb personalitat i que, en certa manera, emocionen. Ser empresària representa, per mi, l’oportunitat d’ajudar als teus clients, fent el que més t’agrada i a sobre cobrar per això. Ser empresària és desenvolupar un projecte amb personalitat pròpia.

Millora la teva relació amb els diners

A RM Biz & Fin, experts en finances i psicologia dels diners, ajuden a persones emprenedores, autònomes i Pimes com tu, a millorar la relació amb els diners.  T’ajudaran a comprendre en profunditat les finances del teu negoci, a tenir preus competitius i a aconseguir millors clients que paguin les factures. En definitiva, contribueixen a transformar el teu negoci en una empresa rendible.

 

Finanzas en Femenino© Mujeres, Negocios y Dinero, un programa pioner per empoderar a petites i mitjanes empresàries. Preu especial per a sòcies d’Ade Vallès

Finanzas en Femenino© és un programa de formació pioner en el qual donarem veu a petites i mitjanes empresàries que necessiten afrontar els negocis i les finances amb decisió, que volen augmentar els seus ingressos i necessiten eines pràctiques per aconseguir-ho. El programa té una durada de tres mesos amb classes presencials, tutories individuals, i tutories grupals presencials i online. Grups reduïts.

Preu de l’oferta: 990 euros; 890 euros per a sòcies d’Ade Vallès

Vàlida fins el desembre de 2018