logo

Sandra Cordone

Creadora i Sòcia Directora Acierta Consulting

Empresària i experta en màrqueting estratègic. Consultora i formadora, amb vocació de servei. Els meus clients diuen que faig fàcil el que trobaven difícil i destaquen l’alta capacitat de treball i una energia que s’encomana. Vols saber com fer viable el llançament de la teva empresa, atraure més clients, o millorar encara més la vostra relació? Parlem-ne. Aprendràs estratègies de màrqueting, vendes, a treballar en equip, gestionar el teu temps, talent, millorar la teva comunicació, utilitzar solucions TIC (Crear o gestionar la teva web, Bloc, eCommerce, campanyes de eMail màrqueting, CRM, gestors documentals, ser el teu propi Community Manager); tot perquè la teva empresa, equip i col·laboradors siguin més productius. Crec en les persones i el seu potencial, així que és molt possible que coincidim a les xarxes socials, on sóc molt activa i anuncio amb orgull els èxits dels meus emprenedors i clients.

Consultoria flexible per als qui necessiten una PIME productiva

A Acierta Consulting són experts en estratègies de Màrqueting, Vendes, Comunicació i Noves Tecnologies aplicades a la productivitat de les persones i empreses. Els agraden els clients satisfets i convençuts, per això ofereixen tres possibles models de negoci i col·laboració: Des de contractar els seus serveis, a capacitar-te perquè puguis autogestionar les teves campanyes. No ho veus clar? Te’ns l’oportunitat de contractar els serveis d’Acierta Consulting i formar-te, en l’opció combinada que ofereix la consultoria. D’aquesta manera sempre tries el grau de col·laboració amb la seguretat que, sigui quina sigui l’elecció, s’implicaran a fons. “Tenir clients captius, considerem que és una pràctica poc ètica i professional”, expliquen. Si t’has decidit i vols emprendre, o bé si ja te’ns empresa i vols que aquesta vagi a més, passa a l’acció. Acierta Consulting farà que la teva sigui una Pime productiva. .

Val d’un 10% de descompte per a sòcies d’Ade Vallès en el serveis d’Acierta Consulting

A per totes lluitadores! Explica Sandra Cordone, creativa d’Acierta Consulting i sòcia d’Ade Vallès, que pertànyer a un grup d’empresàries i dones professionals, li és altament gratificant; sobretot després d’haver treballant tant de temps amb homes. Per celebrar-ho, ofereix un 10% de descompte a les sòcies en els serveis de Consultoria i formació, i espera que aquest sigui d’utilitat.

La teniu a la vostra disposició, per reforçar accions de màrqueting estratègic, vendes, comunicació, digitalització de la empresa i ús de eines tecnològiques. Al capdavall, totes necessitem una empresa productiva. Sandra Cordone ha creat per vosaltres aquest val:

 

Preu de l’oferta: 10% descompte, exclusiu per a  sòcies d’Ade Vallès

Vàlida durant tot el 2018