logo

Sandra Llabrés Mascaró

Directora Cofundadora InvenTiva i Gestió TIC

Enamorada del que faig i amb qui estic. Professionalment formo part del món informàtic i focalitzo el meu temps en la gestió i planificació de l’empresa. M’agrada la feina ben feta i el tracte proper i personalitzat, les coses senzilles i el que m’aporta valor. Sóc de les que creu que tot és possible. Procuro aprofitar cada dia per aprendre coses noves.

Eines de gestió de negoci i solucions tecnològiques adaptades

20 anys d’experiència en el sector els defineixen com a professionals i decisius, sempre compromesos amb els clients. Amb un tracte molt proper, a InventTVa i Gestió Tic centren la seva activitat amb eines de gestió del negoci, donant solucions personalitzades i adaptades a cada  tipus de necessitat. Han apostat per la transformació digital de les empreses i la direcció dels negocis des del núvol com a punt clau de creixement dels negocis.

 

Digitalitza les eines de gestió de la teva empresa i fes créixer el teu negoci

Dedicar-te temps és el millor regal que et pots fer. No s’hi val a desaprofitar-lo! Optimitza el teu temps i fes créixer la teva empresa. Inventiva t’acompanya en la digitalització del teu negoci. Amb els nostres serveis podràs identificar i captar nous clients, augmentar la facturació i reduir despeses de manera fàcil i ràpida. A més tindràs les eines per dirigir el teu negoci des del núvol, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Preu de l’oferta: 615 euros anuals més IVA . 10% de descompte en les anualitats per a sòcies d’Ade Vallès

Vàlida durant tot el 2018