logo

Silvia Monje González

Sòcia Auxia Abogados

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Formació específica en l’àmbit del Dret de Família, Civil General, Penal i Concursal, essent la seva especialització el dret processal i per tant amb una amplia experiència en processos judicials, tant en defensa de particulars com d’empreses. Es sòcia del despatx Auxia Advocats, despatx multidisciplinar on dirigeix el departament processal. Fins l’any 2009, va exercir a més com a advocadessa en el torn d’ofici penal, en l’ especialització d’adults, menors i estrangeria.

El millor suport legal, amb un enfocament humà

Auxia Abogados són un despatx d’advocats multidisciplinar. Compten amb els professionals, la capacitat i l’energia per respondre a qualsevol dels problemes legals que planteja l’actual entorn social i econòmic. El despatx es distingeix  per afrontar els temes amb intensitat i serietat, fonamentant les nostres solucions en valors i principis com proporcionar el millor assessorament legal possible al client.

 

Assessorament jurídic: Primera consulta gratuïta i descompte addicional del 10% en el teu pressupost!

Des d’Auxia Abogados volem ajudar-te a resoldre els teus dubtes i conflictes jurídics. T’oferim un assessorament gratuït en la primera visita i un descompte addicional de 10% en l’ encàrrec posterior. La prevenció evita molts conflictes judicials així que no dubtis en trucar-nos per rebre el nostre assessorament.

Preu de l’oferta: consulteu pressupost

Vàlida durant tot el 2018