Les empresàries i sòcies de l’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, Ade Vallès, Teresa Baró i Gisela Llobet han estat reconegudes respectivament amb els premis Constància i Creativitat en la tercera edició dels premis que atorga l’entitat.

 

Especialitzada en llenguatge no verbal, Teresa Baró va fundar l’any 2001 la consultoria Icómpani. La junta d’Ade Vallès ha volgut reconèixer aquest 2020 les aportacions de l’experta del Vallès Oriental en el terreny de la comunicació empresarial. Durant més dues dècades, Baró ha assessorat a persones professionals i directives de tots els sectors, ha impartit formacions i ha desenvolupat productes per ajudar a les empreses a millorar les seves comunicacions. Tot plegat ha contribuït a fer créixer i enfortir projectes empresarials i lideratges.

 

 

 

 

 

La psicòloga de Sant Cugat, Gisela Llobet ha estat reconeguda amb el premi Creativitat pel seu projecte Rekilibra. Especialitzada en Educació Emocional i Psicologia Positiva, Llobet ha desenvolupat un innovador programa per acompanyar a dones amb un alt nivell d’activitat. Reekilibra tracta de millorar la salut, benestar i qualitat de vida d’aquestes dones, equilibrant de forma externa i interna el cos i la ment.

 

 

 

 

 

 

“Fomentar l’emprenedoria i donar visibilitat a projectes d’èxit, és aquest 2021 més necessari que mai”

Baró i Llobet rebran el guardó en el transcurs de la gala de Premis d’Ade Vallès 2020-21 que se celebrarà tant aviat com ho permetin les condicions sanitàries. La Junta d’Ade Vallès va decidir al setembre ajornar la celebració del multitudinari acte, si bé va mantenir la convocatòria dels premis. En un any excepcional i difícil pels sectors econòmics, l’entitat considera especialment necessaris una reconeixements creats per impulsar la igualtat al món empresarial i donar visibilitat al lideratge i l’emprenedoria femenina.

Els dos guardons honorífics del palmarès, a la trajectòria d’una dona directiva, empresària o professional i a un home amb els valors d’ADE, es van fallar abans de l’estiu i , en aquesta tercera edició, van recaure en la Presidenta Executiva de la firma Kreston, Mercè Martí Queralt i en el President Executiu de Icsa Grupo, Ernesto Poveda. Després de fallar els dos guardons per subratllar la tasca i aportacions de les dones associades a l’entitat, l’Associació té previst desvetllar en breu el premi a l’Emprenedoria.

Aquest últim guardó del palmarès està destinat a projectes de nova creació liderats per dones. ADE Vallès ofereix acompanyament durant un any per constituir l’empresa i que la idea esdevingui una realitat, generant així, noves oportunitats. Fomentar l’emprenedoria i donar visibilitat a projectes d’èxit, és ara més necessari que mai.