Ade Vallès celebra dijous una nova edició del Sopar d’estiu anual, en el qual s’emmarca l’Espai Relacional, conduit en aquesta ocasió per Confia Consulting.

Sopar d'estiu 2014. Revalidem l'èxit de l'any passat amb noves propostes

Sopar d’estiu 2014. Revalidem l’èxit de l’any passat amb noves propostes

Tenim la voluntat que aquesta cita de comiat abans de les vacances d’estiu torni a ser com cada any un espai de trobada, relació i intercanvi d’experiències entre dones directives, professionals i empresàries del Vallès Occidental, que sou les autèntiques protagonistes de la vetllada.

Des d’Ade Vallès volem afavorir la creació d’espais de netwoorking i de formació, per això, la cita inclou la sessió de coaching prèvia Innovació i Pensament creatiu.

Amb aquesta doble proposta d’Espai Relacional i Sopar de final de curs volem aprendre a resoldre diferents situacions amb èxit, creativitat i optimisme i compartir després, durant el sopar, els aprenentatges i l’experiència en un entorn lúdic i distès. I com sempre amb una interessant proposta gastronòmica de l’Hotel QCugat.

La sessió relacional Innovació i Pensament Creatiu, conduïda per Confia Consulting, tindrà lloc

Dijous 9 de juliol a les 19 h, a l’Hotel QCugat

I el sopar de final de curs tindrà lloc el proper

Dijous 9 de juliol a les 21 h, a l’Hotel QCugat

Per participar-hi heu de confirmar la vostra assistència enviant-nos un correu a info@adevalles.cat.

* El preu del sopar és de 20 euros per a les sòcies i de 27 euros per a simpatitzants i resta de dones professionals del Vallès. Quan confirmeu la vostra plaça no oblideu escollir el segon plat del menú Pica-Pica.

ADE VALLÊS SOPAR_Page_2 ADE VALLÊS SOPAR_Page_1

 

T’esperem,

Compartim i treballem juntes amb la mateixa energia de sempre per a les dones professionals del Vallès.