La periodista i emprenedora Txell Costa presenta el llibre Working Happy. Tot el que et cal per crear la millor empresa del món (ed. Viena, 2015) el dia 12 de maig, en una nova trobada oberta de l’Associació de Directives, Empresàries i Dones Professionals del Vallès (ADE Vallès)

Print 

El llibre de Txell Costa, el més venut en llengua catalana al portal Amazon, explica el procés per crear una empresa començant des de zero. La seva autora sap del que parla, ja que va canviar els estudis de Catalunya Ràdio, on treballava com a periodista, per emprendre la seva pròpia aventura empresarial. Ara està al capdavant d’una empresa de marketing i comunicació que ocupa a una trentena de persones.

El dia 12 de maig, Costa presentarà el llibre a l’Hotel Sant Cugat, dins del programa d’activitats socials de l’Associació de Directives, Empresàries i Dones professionals del Vallès (Ade Vallès). És una trobada oberta a tothom, en especial a les dones de la comarca amb inquietuds professionals.

L’obra explica, amb esperit molt pràctic, tot el que cal per passar de la idea a l’empresa. Així, guia el lector en qüestions de planificació com ara definir el valor empresarial o el target i, per quan ja es té en marxa el projecte, aborda temes com el d’aprofitar les xarxes socials per donar a conèixer la marca, entre altres. Un dels apartats destacats està dedicat al bon lideratge, a com delegar feina i formar un equip.

L’acte d’Ade Vallès tindrà una ponent de luxe. Txell Costa és periodista llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona, postgrau en comunicació política i institucional, i en coaching i lideratge organitzacional, i màster en comunicació i dinamització de la societat de la Informació i el coneixement. Ha treballat en mitjans com Catalunya Ràdio i Com Ràdio. Actualment, dirigeix l’empresa de comunicació i màrqueting Txell Costa. És assessora de la Generalitat en aquesta matèria, conferenciant i professora universitària. El 2015 va ser escollida com un dels referents femenins pel Parlament de Catalunya, institució on va intervenir en motiu del Dia de la Dona Treballadora. Com en la resta d’activitats i formacions d’Ade Vallès, la presentació inclourà un espai networking per tal que les persones assistents tinguin ocasió de conèixer-se i presentar els seus respectius projectes.

 

 

AdeNETWOORKING: Presentació del llibre

Working Happy. Tot el que et cal per crear la millor empresa del món de Txell Costa.

Lloc: Hotel Sant Cugat del Vallès (Av. de la Via Augusta, 51, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona)

Quan: Dia 12 de maig. 19 hores

Preu: Gratuït

Inscripcions obertes a través d’ info@adevalles.cat

Aforament limitat.

Portada del llibre de Txell Costa

Portada del llibre de Txell Costa

 

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) agrupa a professionals i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com crear sinergies entre dones professionals.