S’apropa el mes d’agost i la seva promesa de desconnectar. A AdeVallès no volem marxar de vacances sense desitjar-vos un bon estiu, amb suggeriments de tres lectures, i mostrar-vos les fotos del sopar d’estiu. Aviat tindreu notícies de tot el que hem preparat per la tornada.

 

Working happy: tot el que et cal saber per crear la millor empresa del món

Llibre de Txell Costa

Viena edicions

http://www.txellcosta.com/llibre-working-happy/

 

Viure del que et fa feliç i t’agrada no només és possible sinó altament recomanable. En aquest llibre, escrit per la sòcia d’Ade Vallès i periodista, Txell Costa, trobareu un kit de supervivència per emprendre i donar forma a noves idees. Al capdavant de la companyia Txell Costa Group, la periodista demostra a diari que una empresa respectuosa amb l’equip, liderada en clau femenina i on homes i dones concilien és molt més viable i saludable que els models tradicionals. En unir projectes personals i empresarials totes coincidim amb la Txell.

 

 

La ridícula idea de no volver a verte

Llibre de Rosa Montero

Ed. Seix Barral (2013)

 

A aquestes alçades és innegable que les dones d’Ade compartim una pila d’inquietuds empresarials i personals. Moltes de les sòcies comparteixen a més, l’admiració per Marie Curie, a qui, en les entrevistes d’Ade Bio han destacat com a dona referent. La lectura del diari que Curie va escriure després de la mort del Pierre Curie va inspirar a Rosa Montero un cant a la vida, apassionat i alegre. La periodista i escriptora acabava de perdre el seu company. En aquesta narració a mig camí entre el record i la memòria col·lectiva i seguint l’extraordinària trajectòria de Curie, Montero parla de la superació del dolor, de la ciència, de l’esplendor del sexe, de les relacions, d’aprendre a viure el present i sobretot, de la dificultat i les barreres que milers de dones han de superar per ser elles mateixes i fer també, els seus camins d’èxit.

 

Nascudes per al plaer: Com gaudir del sexe sense demanar disculpes

Llibre de Mireia Darder

Ed. Commanegra (2015)

Tothom accepta que els homes han de desenvolupar la seva part emocional, però ningú parla de desenvolupar la part sexual de les dones”. Ho diu la psicòloga, expert en sexologia i cofundadora de l’Institut Gestalt de Barcelona, Mireia Darder. Per això ha escrit el llibre Nascudes per al plaer, un assaig amb perspectiva de gènere que trenca estereotips i demostra com fins i tot les dones més alliberades encara carreguen el pes de molts segles de repressió.

En la carrera per la igualtat les dones hem assumit molts rols… l’estrès juga en contra del desig i la sexualitat. La lectura de l’assaig de Dauder us empoderarà per deixar-vos anar… i per una de les sessions i xerrades que estem preparant de cara a la propera temporada.

 

Sopar d’estiu d’Ade Vallès

Sota els estels

Galeria d’imatges

www.adevalles.cat

Com a cirereta del pastís, us proposem, no un nou llibre sinó un recorregut per la galeria fotogràfica del sopar d’estiu d’Ade Vallès. El 21 de juny, sòcies i simpatitzants ens vam trobar a l’hotel Qgat per, com sempre, compartir a través de la conversa els nostres projectes i expectatives de futur. Vam parlar d’ambicions professionals i del que ens motiva; de lideratge; de l’associació —el mateix dia es va escollir Junta Directiva— i també de desitjos, d’inquietuds i projectes que tenim com a dones, mares, creatives, emprenedores o qualsevol altre dels nostres possibles rols a la societat. El sopar, no cal dir-ho, va ser de nou un èxit. Aquí teniu algunes imatges per reviure aquella nit màgica, en vigílies de Sant Joan. Gràcies per acompanyar-nos.