Una trentena d’empresàries i emprenedores del Vallès és donen cita al sopar de Nadal d’Ade Vallès celebrat a la Masia de Sant Cugat

Intervenció de la presidenta d'Ade Vallès, Blanca Moreno

Intervenció de la presidenta d’Ade Vallès, Blanca Moreno

Més de trenta empresàries i emprenedores del Vallès, sòcies i simpatitzants de l’associació que uneix empresàries, directives i dones professionals, van donar-se cita al sopar anual de l’entitat. Durant l’acte, celebrat a la Masia de Sant Cugat el dijous 17 de desembre, cadascuna de les assistents va tenir l’oportunitat d’explicar en un ambient distes els reptes per al 2016 en el seu camp professional, presentar el projecte empresarial o compartir interessos i aspectes com ara com conciliaven vida professional i personal. Amb dones que operen o dirigeixen firmes en camps laborals molt diferents, destacava la diversitat durant les breus exposicions.

La presidenta d’Ade Vallès i directora de la consultoria Mitt, Blanca Moreno, va subratllar durant la seva intervenció precisament aquesta diversitat i riquesa del talent femení mentre que la presidenta honorífica, la directiva del Parc Tecnològic del Vallès, Montse Vilamitjana, va felicitar-se perquè en cada una de les exposicions de sòcies i simpatitzants es reflectia la filosofia d’Ade Vallès. L’associació té com a principal objectiu donar visibilitat a les aportacions de les dones en el món empresarial; en aquest sentit, es va coincidir en la necessitat de posar en valor la pròpia tasca professional i d’unir-se entre iguals, per aconseguir tenir una veu representativa com a dones professionals.

Les empresàries d’Ade Vallès van estar acompanyades durant el sopar per la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Cerdanyola, Elvi Vila, que va engrescar-les a seguir al capdavant de l’associació. Totes les assistents van rebre com a obsequi un quadern i un llapis creat per persones amb discapacitat de l’escola Jeronim Moragues de Cerdanyola.

Parlament de la presidenta honorífica, Montserrat Vilamitjana

Parlament de la presidenta honorífica, Montserrat Vilamitjana